Meer aandacht... voor groen

Appartementen Soeverijn

Vleuten

In het hart van het Utrechtse Vleuten, op loopafstand van het winkelcentrum, in een bestaande kloostertuin wordt appartementencomplex Soeverijn gerealiseerd, bestaande uit luxe en bijzondere 3- en 4- kamerappartementen. Rondom het complex ligt een gezamenlijke tuin van circa 5.000 m² groot. De tuin is met recht een oase van rust met als doel te relaxen, te genieten en elkaar te ontmoeten. Hier kunnen bewoners leven in een groene woonomgeving, met alle voorzieningen direct bij de hand.

De appartementen op de begane grond hebben allemaal een royale privé-tuin en de appartementen op de verdiepingen beschikken over één of meer balkons of een dakterras. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen en

gelegen rondom een atrium, waar de lift, trappen en entrees naar de tuin zich bevinden. Deze lichte centrale ruimtes dragen bij aan de hoogwaardige uitstraling van Soeverijn.

Alle appartementen in Soeverijn zijn zeer energiezuinig met een energielabel A+++. Door middel van goede isolerende beglazing en een goede isolerende schil van het gebouw wordt een optimaal comfort gerealiseerd en is het energieverbruik laag. Energie wordt gedeeltelijk opgewekt door de zon, middels zonnepanelen die op het dak worden geplaatst.

Bekijk hier de brochure.

add
add
add
add
<