Buurtparticipatie Tuurdijk

2 maart 2020

Om de bewoners van het Goy te informeren over het project ‘Het Goyse Hofje’, is er op maandag 2 maart een buurtparticipatie gehouden. Na een presentatie waarbij er uitleg werd gegeven over de procedures van Gemeente Houten, het stedenbouwkundig plan en over het ontwerp van Het Goyse Hofje was er gelegenheid tot vragen. De avond werd begeleid door mevrouw Janine Leunessen van De Wijde Blik. De Gemeente Houten, CZP Investments, en architect waren aanwezig om toelichting te geven over het project en vragen te beantwoorden.  

CZP heeft de bewoners van het Goy de gelegenheid gegeven om mee te beslissen over de steenkleurmixen. Uiteindelijk is er door de aanwezige gekozen voor een mix van roodtinten.

De buurtparticipatie avond is positief verlopen en de aanwezige waren na afloop positief over het project.

Het Goyse Hofje is een project dat in totaal 16 nieuwbouwwoningen. Voor elke leeftijdsgroep zijn hier woningen te vinden. Het plan bestaat uit 6 starterswoningen, 2 hoekwoningen geschikt voor gezinnen, 3 gezinswoningen, 2 geschakelde villa’s en 3 seniorenwoningen. De woningen zijn uitgerust met diverse uitbouwmogelijkheden. Het Goyse Hofje is voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheid en heeft een groene kern.

Mocht u meer willen weten over het project of het verslag van deze avond lezen? Dat kunt u allemaal na lezen op de projectwebsite www.hetgoysehofje.nl Ook is het mogelijk om u aan te melden voor dit project via deze website. U wordt daar op de hoogte gehouden over de vorderingen.

 

<