Boemerang heeft omgevingsvergunning

02 december 2019

De omgevingsvergunning is onherroepelijk geworden voor het appartementengebouw Boemerang in Houten, zodat er nu definitief gebouwd kan worden.

De bouwwerkzaamheden zijn dan ook begonnen! Er wordt nu volop geboord om de koude -en warmte installatie van bodemlussen te voorzien.

Boemerang bestaat uit 32 zeer duurzame appartementen. Door de uitgebreide isolatie en kierdichting is de energiebehoefte van het gebouw zeer gering. Bovendien maakt het complex gebruik van veel herwinbare energiebronnen door toepassing van PV panelen, warmteterugwinning en koude- warmte opslag in de bodem. Het gebouw is gasloos en vanwege de geringe elektriciteitsbehoefte zullen de energiekosten laag zijn en dat scheelt in de maandelijkse lasten. 

Op elke verdieping zijn 10 appartementen gesitueerd, en op de derde verdieping bevinden zich 2 penthouses en het toekomstige kantoor van CZP Investments. Voor de bouw heeft Vastbouw Oost BV uit Rijssen getekend. De oplevering staat gepland voor de 1e helft 2021. Het gebouw is ontworpen door OZ Partners te Amsterdam.

<