Buurtparticipatie Tuurdijk

2 maart 2020

Om de bewoners van 't Goy te informeren over het project ‘Het Goyse Hofje’ is er op maandag 2 maart een buurtparticipatie gehouden. Na een presentatie, waarbij er uitleg werd gegeven op de procedures van de Gemeente Houten, het stedenbouwkundige plan en over het ontwerp van Het Goyse Hofje, was er gelegenheid tot vragen. De avond werd begeleid door mevrouw Janine Leunessen van De Wijde Blik. De Gemeente Houten, CZP Investments, en de architect Bureau Bramer waren aanwezig om een toelichting te geven over het project en vragen te beantwoorden.  

CZP heeft de bewoners van 't Goy de gelegenheid gegeven om mee te beslissen over de steenkleurmixen. Uiteindelijk is er door de aanwezigen gekozen voor een mix van roodtinten.

De buurtparticipatie is positief verlopen en de aanwezigen waren na afloop positief over het project.

Het Goyse Hofje is een project van in totaal 16 nieuwbouwwoningen. Voor elke leeftijdsgroep zijn hier woningen te vinden. Het plan bestaat uit 6 starterswoningen, 2 hoekwoningen geschikt voor gezinnen, 3 gezinswoningen, 2 geschakelde villa’s en 3 seniorenwoningen. De woningen hebben diverse uitbouwmogelijkheden. Het Goyse Hofje is voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheid en heeft een groene kern.

Mocht u meer willen weten over het project of het verslag van deze avond lezen? Dat kunt u allemaal nalezen op de projectwebsite www.hetgoysehofje.nl. Ook is het mogelijk om u aan te melden voor dit project via deze website. Na aanmelding wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen.

 

<