• Meer aandacht... voor historie

  • Meer aandacht… voor kennis

  • Meer aandacht... voor werken

  • Meer aandacht... voor woonwensen

  • Meer aandacht... voor herschikking

  • Meer aandacht... voor groei

  • Meer aandacht... voor groen

  • Meer aandacht... voor later

  • Meer aandacht... voor starters

  • Meer aandacht... voor historie

  • Meer aandacht... voor shoppen

Meer aandacht... meer waarde

CZP Investments richt zich op (her-)ontwikkeling, realisatie en exploitatie van bestaand en nieuw vastgoed. Wij zijn actief in de markt van kantoor- en bedrijfshuisvesting, retail en woningen.

Bij CZP hebben we meer aandacht voor een project als totaal plaatje. We hebben oog voor de belangen van stakeholders, de omgeving en toekomstbestendigheid van een project.

Daarbij houden we rekening met de uitstraling van het gebouw, de huisvestingskwaliteit, het gebruiksgemak, duurzaamheid en de toegevoegde waarde voor de omgeving. We ontwikkelen creatieve en passende oplossingen voor elke situatie, waarbij we een stap verder gaan dan de voor de hand liggende keuzes. Zo creëren we meer waarde voor de gebruikers, voor het gebouw zelf en voor de omgeving. Kortom, meer aandacht voor project én omgeving.

Bij CZP investeren we in vastgoed én in de gebruikers. Wij hebben een persoonlijke relatie met onze huurders en kopers en kunnen zo snel inspelen op hun wensen. Daarbij denken we met hen mee om samen tot het beste resultaat te komen. CZP hecht waarde aan tevreden gebruikers, daarom bieden wij een optimale en persoonlijke service.

CZP richt zich voornamelijk op binnenstedelijke projectontwikkeling. Door onze financiële onafhankelijkheid kunnen we snel beslissen en handelen. Wij ontwikkelen van binnen naar buiten. De leefkwaliteit van de toekomstige gebruiker staat daarbij centraal. In de volgende stap ontwikkelen we een uitstraling die het pand karakter geeft en goed aansluit op de directe omgeving.

Portfolio

Wie zijn wij

voorbeel

ir. Erik van de Graaf

06 – 53 32 36 29

Erik van de Graaf is medeoprichter en directeur-grootaandeelhouder van CZP. Hij is verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projectontwikkelingen, de locatie aankoop, ruimtelijke ordeningszaken en contractvorming. Hij besteedt veel aandacht aan het maken van conceptuele plannen voor projecten. Daarnaast houdt Erik zich bezig met juridische zaken en het verkoop-/verhuur-gereedmaken van de projecten. Eerder heeft hij gewerkt als projectmanager bij Rijkswaterstaat, als directeur bij HBG Bouw en Vastgoed en als directeur en medeaandeelhouder van OVG Real Estate.

voorbeeld

Ton Kühne is medeoprichter en directeur-grootaandeelhouder van CZP. Hij draagt zorg voor de technische plannen van nieuwe projecten, maakt de financiering rond en begeleidt de realisatie. Daarnaast zorgt hij voor het property management van de bestaande eigendommen. Eerder heeft hij gedurende 25 jaar met IBH een eigen bouw- en ontwikkelingsmaatschappij gehad, die hij in 2008 heeft verkocht.

voorbeel

Suze van de Graaf

06 - 40 72 76 22

Suze van de Graaf is de office manager van CZP. Zij is verantwoordelijk voor het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie zoals telefoon, e-mail, post, en fax. Daarnaast beheert zij het archief en de agenda’s. Zij zorgt ervoor dat kantoorzaken efficiënt en soepel verlopen. Suze heeft eerder werkervaring opgedaan bij de Hema en The Sting.
voorbeeld

Koen Kühne

06 – 30 66 29 50

Koen Kühne is sinds 2018 projectontwikkelaar bij CZP, waar hij zich voornamelijk bezighoudt met het traject van de ontwikkeling tot aan de bouw. Hij heeft eerst binnen 3 jaar de bachelor studie “Economics and Business Economics” afgerond, waarna hij binnen 1 jaar de master studie “Financial Economics” heeft afgerond aan de Erasmus Universiteit. Vervolgens is hij 2 jaar werkzaam geweest als projectontwikkelaar bij Bridges Real Estate in Utrecht.
voorbeeld

Paul Kühne

06 – 30 99 60 47

Paul Kühne is sinds 2018 projectontwikkelaar bij CZP, waar hij zich voornamelijk op het technische aspect van de ontwikkeling richt. Eerder is hij 2 jaar werkzaam geweest als international sales manager bij MPI Chemie, 6 jaar als all-round timmerman en uitvoerder bij Bouwbedrijf Elberse en 1 jaar als technisch property manager bij Bridges Real Estate.

Onder de aandacht

CZP met aandacht voor u

Wij vinden het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten. Persoonlijk contact en integer werken staan bij ons centraal, omdat we graag willen dat u tevreden bent over de samenwerking en het eindresultaat van een project. 

Wilt u met ons samenwerken of meer informatie over een van onze projecten? Neem dan met ons contact op via onderstaand formulier.

Onze aandacht voor u

Ja, ik geef toestemming dat CZP mijn persoonsgegevens gebruikt om mij te informeren over project en/of mijn vraag te beantwoorden
<