• Meer aandacht... voor historie

  • Meer aandacht… voor kennis

  • Meer aandacht... voor werken

  • Meer aandacht... voor woonwensen

  • Meer aandacht... voor herschikking

  • Meer aandacht... voor groei

  • Meer aandacht... voor groen

  • Meer aandacht... voor later

  • Meer aandacht... voor starters

  • Meer aandacht... voor historie

  • Meer aandacht... voor shoppen

Meer aandacht... meer waarde

CZP Investments richt zich op (her-)ontwikkeling, realisatie en exploitatie van bestaand en nieuw vastgoed. Wij zijn actief in de markt van kantoor- en bedrijfshuisvesting, retail en woningen.

Bij CZP hebben we meer aandacht voor een project als totaal plaatje. We hebben oog voor de belangen van stakeholders, de omgeving en toekomstbestendigheid van een project.

Daarbij houden we rekening met de uitstraling van het gebouw, de huisvestingskwaliteit, het gebruiksgemak, duurzaamheid en de toegevoegde waarde voor de omgeving. We ontwikkelen creatieve en passende oplossingen voor elke situatie, waarbij we een stap verder gaan dan de voor de hand liggende keuzes. Zo creëren we meer waarde voor de gebruikers, voor het gebouw zelf en voor de omgeving. Kortom, meer aandacht voor project én omgeving.

Bij CZP investeren we in vastgoed én in de gebruikers. Wij hebben een persoonlijke relatie met onze huurders en kopers en kunnen zo snel inspelen op hun wensen. Daarbij denken we met hen mee om samen tot het beste resultaat te komen. CZP hecht waarde aan tevreden gebruikers, daarom bieden wij een optimale en persoonlijke service.

CZP richt zich voornamelijk op binnenstedelijke projectontwikkeling. Door onze financiële onafhankelijkheid kunnen we snel beslissen en handelen. Wij ontwikkelen van binnen naar buiten. De leefkwaliteit van de toekomstige gebruiker staat daarbij centraal. In de volgende stap ontwikkelen we een uitstraling die het pand karakter geeft en goed aansluit op de directe omgeving.

Portfolio

Wie zijn wij

voorbeel

Erik van de Graaf

085 130 25 87

Erik van de Graaf is directeur-grootaandeelhouder van CZP. Hij is verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projectontwikkelingen, de locatie aankoop, ruimtelijke ordeningszaken en contractvorming. Hij besteedt veel aandacht aan het maken van conceptuele plannen voor projecten. Daarnaast houdt Erik zich bezig met juridische zaken en het verkoop-/verhuur-gereedmaken van de projecten. Eerder heeft hij gewerkt als projectmanager bij Rijkswaterstaat, als directeur bij HBG Bouw en Vastgoed en als directeur en medeaandeelhouder van OVG Real Estate.

voorbeel

Suze van de Graaf

085 130 25 87

Suze van de Graaf is de office en property manager van CZP. Zij is verantwoordelijk voor het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie zoals telefoon, e-mail en post. Daarnaast beheert zij het archief, agenda’s en het vastgoedportfolio. 

Onder de aandacht

CZP met aandacht voor u

Wij vinden het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten. Persoonlijk contact en integer werken staan bij ons centraal, omdat we graag willen dat u tevreden bent over de samenwerking en het eindresultaat van een project. 

Wilt u met ons samenwerken of meer informatie over een van onze projecten? Neem dan met ons contact op via onderstaand formulier.

Onze aandacht voor u

Ja, ik geef toestemming dat CZP mijn persoonsgegevens gebruikt om mij te informeren over project en/of mijn vraag te beantwoorden
<